Studio

We embrace your sound

Sfeervolle Opnamestudio te Oudenbosch


Demo Opnemen

Als band, muziekgezelschap of zanger/zangeres wil je graag laten horen wat je in je mars hebt. Daarvoor is het tegenwoordig gemakkelijk om zelf thuis even wat op te nemen. Toch komt de performance dan niet helemaal tot z'n recht. In de studio besteden we niet alleen aandacht voor de opname met professionele apparatuur, maar coachen we je ook door de opname heen om het maximale uit jezelf te halen.
IMG_0871C7BD8284-D750-4D34-8CB7-861168BF4373_1_105_c

Na de opname hebben we de ruwe diamant op "multitrack" (meerdere sporen) staan. Deze wordt in onze studio gemixt tot een stereo file.

Opnemen van een Band

Speel je in een band en wil je een Demo? De Studio van SoGett is dan de oplossing. In de studio staat alles ter beschikking om je demo met je band op te nemen. Alles is aanwezig, om de opnames zo spoedig mogelijk te laten verlopen en zonder al te veel voorbereiding aan het leuke werk te beginnen. Na de opnames verzorgen we ook het af-mixen en het maken van de master.
AA3BF15C-1CF9-4563-A62A-44A2F14CE43B_1_105_c8B98C4CC-C446-45E5-B3C8-A1CCD18CCC8A_1_105_c

Zorg er wel voor, dat je de nummers die je wilt opnemen zo gerepeteerd heb dat "het niet fout kan gaan". We doen er alles aan, dat je je op je gemak voelt in de studio. De ambiance van de studio draagt daar zeker aan bij.

Muziekstijl

In de studio is elke muziekstijl welkom. Onze rijke muziekervaring maakt dat we elke muziekstijl kunnen begeleiden, opnemen en mixen.

Live een demo opnemen

Wil je live opnames van je optreden.. Ook hiervoor kan SoGett zorgen. We kunnen het geluid van je optreden verzorgen en tevens op multitrack alles opnemen. Later kunnen we de nummers die jij/jullie aanwijzen af-mixen en masteren.
Hiervoor is een kennismakingsgesprek wel verstandig, omdat voor het opnemen van live-sessies er voldoende aandacht moet worden besteed aan het geluid op het podium. Alleen een opname van goede kwaliteit kan leiden tot een goed eindproduct.
Voor de opnames maken we gebruik van studio/live mengtafel van Presonus. Hierdoor kunnen we tijdens de opnames iedereen van een individuele mix voorzien.