Wie zijn wij?

Biografie

Marcel

Door enthousiasme moet ik in toom gehouden worden, zodat er niet teveel curry op de mayonaise wordt gedaan.
Ik ben klassiek opgevoed op m'n gitaar. In mijn onschuldige jeugd heb ik wat troubadour werk gedaan. Daarnaast verzorgde ik in een duo de muziek tijdens huwelijksmissen. De jeugdige wegen zijn door studies gescheiden. Intussen kocht ik een elektrische gitaar en ben een rockband gestart. Daarin werden bekende nummers op eigen wijze vertolkt (gecoverd). Ook deze rockband is door de jonge leeftijd en de verschillende wegen die de levens van de jonge leden leidden gestopt. Aansluitend ben ik in een gezelschap terecht gekomen dat combo werk verricht. Instrumentaal recepties opluisteren, diner dansant muzikaal invullen en instrumentaal feesten. Tevens diende dit combo als ritmesectie voor een big band. Door werkomstandigheden heb ik van dit gezelschap ook weer afscheid moeten nemen. Ik heb door die omstandigheden een tijdje niet in een band kunnen spelen. 

Na trouwen, 2 kinderen en een verhuizing naar het westen van het land ben ik aangesloten bij JazzZeker. JazzZeker was een 8 man/vrouw sterke band die met name smooth Jazz, Soul, Funk, blues en aanverwante muziekstijlen speelde. Met deze band heb ik een aantal optredens mogen verzorgen in en rond Breda. Deze band bestaat niet meer, doordat een aantal leden zich wilde richten op één muziekstijl en helaas niet allemaal dezelfde stijl. De dames zijn gaan knutselen en tekenen (gestopt met muziek ;-).

Na de deceptie van JazzZeker heb ik een plek gekregen bij Folk ‘n Jazz. Deze band richt zich op eigen singer songwriter werk. Deze band koos een richting, waarin ik me niet op m’n gemak voelde. Enige tijd ben ik te horen geweest in DiscCover. Als zanger gitarist kon ik daar helemaal uitpakken met zowel vocale als gitaar lead.

Door de technische opleiding ben ik in staat meersporenopnames te maken. Op deze manier heb ik demo’s opgenomen en afgemixed. Wil je een demo opnemen, neem dan contact met me op.


Mijn schone vriendin maakt het natuurlijk mogelijk, dat ik me naast mijn werk vol op mijn hobby kan storten en vaak staat ze zelfs naast me en doet mee tijdens een optreden. Mijn grootste fans................Mathieu en Guy. Hetgeen mij gelukkig maakt..... Mijn gezin en muziek.

Yolanda

Ruim 20 jaar geleden heb ik zangles gevolgd. Door omstandigheden (trouwen en kinderen) heb ik daar lange tijd niks mee gedaan. Pas in 2011 heb ik de stoute schoenen weer aangetrokken bij een Egerländer orkest. Hier heb ik op een gezellige manier ervaring op kunnen doen, maar deze muziekstijl geeft me niet wat ik zoek in de muziek. Doordat privé mijn leven ook een andere wending nam, ben ik gestopt met Egerländer en ben ik uiteindelijk met Marcel in contact gekomen. Omdat het instrument waar ik mee werk niet voldoende onderhoud had genoten, zag ik noodzaak om opnieuw zanglessen te gaan volgen. Gelukkig waren de stembanden nog voldoende in tact om ze weer volop in te zetten van tranentrekkers tot stevige Rock! Met heel veel dank aan Petra Honing.


Met mijn vriend Marcel en SoGett kan ik doen waar m’n hart ligt. Mooie gevoelige chansons tegenover feestgedruis. Ik voel me op mijn plek.